Fri fragt til GLS pakkeshop     Afhent i butik     Lev. 1-2 dage     Kundeservice 53 86 05 50 / Mail     Gratis indpakning

Tredje Trimester

Jordemoder Fakta

 Her fortæller Jordemoder Kamilla Ejgaard fakta om tredje trimester

Babydk Jordemoder Kamilla Ejgaard

Tredje Trimester

Maven vokser og graviditeten bliver mere tung at bære rundt på. Nogle bliver mere besværet og må tage den mere med ro, mens andre kan fortsætte ufortrødent i samme tempo.

 

Gener i forbindelse med vægtøgning i 3. trimester

I takt med at vægten øges og presset på kroppen generelt bliver større, stiger risikoen for gener desværre også. Der kan opstå bækkengener, lægkramper, vand i kroppen, halsbrand, sure opstød, kløe rundt på kroppen, blærebetændelse, hæmorider og en masse andet… Langt de fleste gener er ufarlige og (desværre) en del af den normale graviditet. Det er dog ikke nødvendigvis ensbetydende med, at der ikke kan gøres noget for at afhjælpe noget af det. Er du i tvivl, er det en god ide at tale med din jordemoder om, hvad du kan forvente er normalt, og hvornår du ellers bør henvende dig.

 

Plukkeveer i trejde trimester

I løbet af tredje trimester vil du fortsat måske opleve plukkeveer. Plukkeveer er når livmoderen trækker sig sammen, så maven føles hård. Det er helt normalt og ses som et tegn på, at livmoderen forbereder sig til fødslen.

Det er også i løbet af dette trimester, at du typisk går på barsel. Du får lidt tid derhjemme til at forberede dig og bygge rede, og måske begynder dine tanker at sværme lidt omkring fødslen… Nyd tiden så godt som du kan! Det kan måske være rart at få set nogle af veninderne igen, inden der kommer en lille ny eller måske trænger du og din kæreste til en romantisk weekend?

 

Manglende nattesøvn er helt normalt

Nattesøvnen er ikke nødvendigvis så god eller sammenhængende længere, så det kan også være nødvendigt at planlægge nogle dage på sofaen, så du får givet kroppen den ro og hvile, den kan have brug for sidst i graviditeten.

 

Mindre plads til baby i maven

Barnets bevægelser kan godt føles anderledes end tidligere i graviditeten, da der nu er mindre plads at bevæge sig rundt på, men det er fortsat vigtigt at være opmærksom på at mærke liv fra barnet hver dag. Hvis barnet bevæger sig mindre, og du bliver bekymret, bør du kontakte dit fødested.

 

Læs om fødslen HER

Fandt du dette interessant, så tilmeld dig vores kundeklub og få nyheder, infomation og særlige gode rabatter for vores medlemmer direkte i din mailbox. Tilmeld dig lige HER

babydk gravid forum

Er du gravid?

Så kunne du måske være interesseret i vores tilbud på babypakker?

Når du køber mere så sparer du også mere. Vi giver derfor 15% rabat ved køb af en startpakke som består af minimum 4 valgfrie produkter i følgende kategorier: puslepude, ammepude, ammepudebetræk, babynest, sengerand samt sengetøj til baby.

Tredje Trimester – Infoboks

 

  • Tredje trimester varer fra 29. uge og frem til fødslen.

 

  • Barnet går atter igennem en rivende udvikling og ved graviditetsuge 34 er organerne færdigudviklet.

 

  • Barnet laver bl.a. vejrtrækningsøvelser, sutter på sine fingre, drikker af fostervandet og tisser det ud igen. Fra uge 34 og frem til fødslen bruger barnet primært tiden på at tage yderligere på i vægt og modnes til livet udenfor livmoderen.

 

  • Et barn tager ca 150-200g på om ugen på i tredje trimester og den gennemsnitlige fødselsvægt ved børn født omkring terminsdatoen er 3500g.

Babydk mødregruppe

 Læs mødregruppens oplevelser i tredje trimester

En del af babydk's mødregruppe

Catharina

Catharina’s tredje trimester kommer snart

En del af babydk's mødregruppe

Sybille

Læs Sybille’s tredje trimester

Siri fra mødregruppen

Siri

Læs Siri’s tredje trimester

Fies første trimester

Fie

Læs om Fie’s tredje trimester

Måske disse produkter også har interesse

 Her vises nogle af vores produkter der er rare at have når baby er helt lille – bemærk du kan oprette en ønskeliste, som kan sendes til venner og bekendte ved f.eks. barnedåb eller fødselsdag, og vi pakker din gave ind gratis, blot noter det i Gaveindpaknings feltet i kassen

Tredje Trimester

Hvad sker der i 3. trimester af din graviditet. Fødslen nærmer sig og du mærker måske mindre liv, da baby fylder det meste af din livmoder nu. Her fortæller vores Jordmoder Kamillla om hvad der sker i trejde trimester. Læs det hele og bliv klogere på trejde trimester i din graviditet.

 

 

Babypakker

Der er mange ting, der skal indkøbes når man er gravid, og skal have en lille ny baby. En startpakke til baby kan godt løbe op, så hos Babydk vil vi gerne hjælpe lidt til. Når du køber mere så sparer du derfor også mere. Vi giver derfor 15% rabat ved køb af en startpakke som består af minimum 4 produkter i følgende kategorier:  puslepude, ammepude, ammepudebetræk, babynest, sengerand samt sengetøj til baby. Du vælger selv hvordan du vil sammensætte din pakke, og kan vælge frit imellem vores produkter fra de forskellige mærker. Du kan bl.a. vælge imellem Cam Cam, Filibabba, Soft Gallery og Liewood.

 

Babydk – Hurtig levering – spar fragten og afhent i butik i Egå

Babydk består både af en fysisk butik beliggende i Egå ved Århus, og en webshop. Du har derfor altid mulighed for at vælge click and collect som fragt mulighed. Dette betyder at bestiller du inden kl 00.00 kan du afhente din bestilling i butikken dagen efter når vi åbner, på denne måde sparer du fragten. Se åbningstider i bunden af alle sider.

Derudover sender vi alle ordre modtaget inden kl. 14:00 samme dag. Dvs. det er op til Post Nord og GLS, hvor hurtigt du har dine varer, dog som hovedregel indenfor 1-2 dage.

Babydk – Gratis gaveindpakning

Som ekstra service hos Babydk pakker vi dine gaver ind helt gratis om det er fødselsdagsgaver, barselsgaver eller dåbsgaver. Vi pakker endda ind efter køn også, så pakkerne bliver endnu mere personlige. Vi ved også at der er forskellige budgetter for gaver og derfor har vi også inddelt vores gavekategori i priser, gå på opdagelse og find inspiration til din gave her.

Hos Babydk lever vi af tilfredse kunder

Vi går højt op i personlig service og skulle du have nogen spørgsmål til vores babytøj, børnetøj, babyudstyr, legetøj, sengetøj eller andet, sidder vi altid klar i kundeservice til at hjælpe dig. Ring, send os en mail eller kom forbi butikken på Gåseagervej 6 st. 8250 Egå – på samme butiksgade som Rikke Solberg Modetøj, Tendens og By Klip Klap.

Shopping Cart
Scroll til toppen