Fri fragt til GLS pakkeshop     Afhent i butik     Lev. 1-2 dage     Kundeservice 53 86 05 50 / Mail     Gratis indpakning

Sybilles andet trimester

Sybille

 Her fortæller Sybille sin historie

Sybilles andet trimester 

Mit 1 trimester var ikke en dans på røde roser, derimod en stor rutsjebanetur. Men jeg var blevet gjort opmærksom på af alle omkring mig at det ville ændre sig når jeg kom til 2. trimester, jeg skulle bare glæde mig til den tid. Jeg blev klogere. Jovist blev det lidt hyggeligere.

Maven vokser

Maven voksede, og jeg lignede ikke længere en der bare havde spist for mange kager og for meget Mac D mad, men man kunne rent faktisk se jeg var gravid. Den der mave som alle gravide hungrer efter var begyndt at vise sig i 13 uge, og tøjet blev løbende skiftet ud med ventetøj og alternativer dertil.

Andet trimester ikke den bedste periode i graviditeten

Men må sande at jeg altså ikke synes det var den bedste periode i min graviditet, 2 trimester startede som 1 trimester sluttede. Fyldt med bekymring og angst for noget skulle gå galt, blandet med lykkelige stunder i ny og næ når f.eks. en ekstra hjertescanning i uge 14 viste alt var okay med hjertet, en scanning vi kom til pga min kæreste blev født med hul i hjertet, når jeg første gang mærkede den lille dreng i uge 16, som er tidligt for en 1 gangs gravid, når kæresten hurtigt derefter mærkede små puf fra maven. Alt sammen noget der uden tvivl gav smil og skabte glæde hos os.

Andet trimester og misdannelsesscanning

Når misdannelsesscanningen gik som den skulle, og vi kunne ånde lettet op over at der ikke burde være noget galt med vores lille vidunder inde i maven, hvilket jeg fejrede med at starte min træning op igen så småt.

 

Men sammen med glæden kom bekymringen og angsten og blev større og større. Nu var vi kommet så langt, så hvad nu hvis det gik galt igen? Var det spørgsmål jeg stillede mig selv hver eneste dag. Man havde jo hørt historier før, så det kunne også ske for mig.

For tidligt født og hjerneskadet

Min lillesøster blev født for tidligt, og er i dag hjerneskadet, det kunne ske for mig også at vandet pludselig gik og det var slut. Jeg prøvede at tænke på noget andet og nyde graviditeten i stedet, og nogle dage lykkedes det også at ”glemme” det hele, og andre dage ikke.

Google er ikke din ven

Google var desværre mere min fjende end min ven i denne periode, søgte jeg på for tidlig fødsel efter at slimproppen var gået fik jeg alle de negative historier med børn der ikke overlever etc. man får i sandhed det svar man søger, og oftest læser man kun de negative historier og overser de positive.

 

Nok er min søster den dag i dag hjerneskadet, men hun overlevede trods hendes for tidlige møde med verdenen, og det er der utrolig mange andre babyer der gør, for vi har nogle utrolig dygtige læger på sygehusene som vil gøre alt for at få en lykkelig afslutning i en given situation. Men som mange andre gravide, glemte jeg alt om dette, og fortsatte min graviditet i ren bekymring, uge efter uge. Og for hver uge der gik googlede jeg procentsatsen for at vores baby ville overleve hvis det blev født i netop den uge.

Bækkenløsning i andet trimester

En anden ting jeg blev fortalt var at jeg skulle nyde 2 trimester for der var generne ikke startet endnu, jeg kunne stadig binde mine sko og maven var ikke tung nok til at give smerter i lænd eller bækken, sagde de. Men nej, jeg startede tidligt med begyndende bækkenløsning, og måtte til sidst gå ned i tid på mit arbejde, da jeg havde for mange smerter og jeg arbejder i butik, hvor man hovedsageligt står op hele dagen, løfter osv. et nederlag følte jeg.

 

Jeg var ikke bare bange længere som min eneste gene, jeg var også nødsaget til at gå ned i tid på jobbet. Heldigvis blev jeg henvist til den dygtigste fysioterapeut som ved siden af min træning lavede forskellige øvelser med mig og fixede min ryg og bækken og i løbet af 2 måneder var jeg smertefri igen. Og langsomt kom glæden og lykken at være gravid op i mig, jo tættere jeg kom på 3 og sidste trimester, jo mere nød jeg at være gravid og hyggede mig med liv inde i maven. Men ikke mere end jeg var utrolig opmærksom på om jeg nu mærkede liv hver dag, og om alt nu var som det skulle være. Var der en dag hvor han havde været lidt mere stille end normalt, var jeg straks på dupperne og tilbage til den bekymrede gravide mig.

 

Måske er jeg ikke typen der elsker at være gravid

Så det med at folk siger 2 trimester er den bedste periode, tilslutter jeg mig ikke helt. Måske er jeg bare ikke typen der elsker at være gravid, Måske har jeg bare været uheldig at mine to aborter for inden havde nået at sætte så dybe spor at jeg tog det med mig så langt og lod det påvirke hele min graviditet. Men når der er noget man rigtig gerne vil, som det at få et barn, og man én eller flere gange møder modstand, så er det svært at se lyst på det hele, hvor meget man end prøver. Som gravid har man mange hormoner i kroppen, og hvis man i forvejen er sårbar, så skal der ikke særlig meget til for at vække endnu mere bekymring og angst. Og det var det der skete hos mig.

 

Jeg er ikke et sekund i tvivl om at havde jeg haft en anden start på graviditeten havde jeg også siddet tilbage med en anden følelse af 2 trimester. Og jeg havde sikkert været en af dem der havde råbt højt omkring hvor skønt det var at være gravid og ”glemt” generne ved det i al rosen af kærlighed og glæde til den lille dreng i maven. Men sådan var det ikke, og sådan er det ikke for utrolig mange. For ikke alle elsker at være gravid, selvom de ønsker et barn højere end noget andet. Vi er nu engang alle forskellige.

 

Læs Sybilles 3. trimester HER

Fandt du dette interessant, så tilmeld dig vores kundeklub og få nyheder, infomation og særlige gode rabatter for vores medlemmer direkte i din mailbox. Tilmeld dig lige HER

babydk gravid forum

Er du gravid?

Så kunne du måske være interesseret i vores tilbud på babypakker?

Når du køber mere så sparer du også mere. Vi giver derfor 15% rabat ved køb af en startpakke som består af minimum 4 valgfrie produkter i følgende kategorier: puslepude, ammepude, ammepudebetræk, babynest, sengerand samt sengetøj til baby.

Fakta fra vores Jordemoder

 Hos Babydk har vi tilknyttet vores egen Jordemoder

Babydk Jordemoder Kamilla Ejgaard

Kamilla Ejgaard

Jordemoder og indehaver af engodbegyndelse.dk

 

Hos Babydk har vi tilknyttet jordemoder Kamilla Ejgaard, der bl.a. skriver indlæg om graviditetens faser. Læs om Kamilla og fakta i forbindele med graviditet.

Måske disse produkter også har interesse

 Her vises nogle af vores produkter der er rare at have når baby er helt lille – bemærk du kan oprette en ønskeliste, som kan sendes til venner og bekendte ved f.eks. barnedåb eller fødselsdag, og vi pakker din gave ind gratis, blot noter det i Gaveindpaknings feltet i kassen

Sybilles andet trimester

For Sybille var andet trimester lidt af en rutchebane, men det er meget forskelligt fra kvinde til kvinde, hvordan de oplever deres andet trimester i graviditeten. Derfor kan man ofte have brug for at læse lidt om andres erfaringer og tanker i forbindelse med deres graviditet.  Her hos Babydk kan du læse historier fra virkelige kvinders graviditetsforløb, som fortæller åbent og ærligt, for netop at hjælpe andre kvinder i deres graviditet.

 

Hvad sker der i andet trimester?

Hver graviditet er unik og derfor kan det være svær at sammenligne med bøger. Du kan derfor også her hos Babydk læse om fire forskellige kvinders andet trimester. Samt læse saglig fakta fra vore helt egen jordmoder. Alt fra glæde til angst og frygt går igennem kvinders hoveder i deres andet trimester og det kan alt sammen være svært at rumme selv. Sammenkoblingen mellem vores mødregruppe og jordmoder gør at vi hos Babydk kan give dig som gravid et sted hvor følelser og fakta om graviditeter samles. Du får her et unikt univers hvor vi har skabt en helhed omkring graviditetens faser set med både gravide og faglige øjne.

 

Babypakker

Der er mange ting, der skal indkøbes når man er gravid, og skal have en lille ny baby. En startpakke til baby kan godt løbe op, så hos Babydk vil vi gerne hjælpe lidt til. Når du køber mere så sparer du derfor også mere. Vi giver derfor 15% rabat ved køb af en startpakke som består af minimum 4 produkter i følgende kategorier:  puslepude, ammepude, ammepudebetræk, babynest, sengerand samt sengetøj til baby. Du vælger selv hvordan du vil sammensætte din pakke, og kan vælge frit imellem vores produkter fra de forskellige mærker. Du kan bl.a. vælge imellem Cam Cam, Filibabba, Soft Gallery og Liewood.

 

Babydk – Hurtig levering – spar fragten og afhent i butik i Egå

Babydk består både af en fysisk butik beliggende i Egå ved Århus, og en webshop. Du har derfor altid mulighed for at vælge click and collect som fragt mulighed. Dette betyder at bestiller du inden kl 00.00 kan du afhente din bestilling i butikken dagen efter når vi åbner, på denne måde sparer du fragten. Se åbningstider i bunden af alle sider.

Derudover sender vi alle ordre modtaget inden kl. 14:00 samme dag. Dvs. det er op til Post Nord og GLS, hvor hurtigt du har dine varer, dog som hovedregel indenfor 1-2 dage.

Babydk – Gratis gaveindpakning

Som ekstra service hos Babydk pakker vi dine gaver ind helt gratis om det er fødselsdagsgaver, barselsgaver eller dåbsgaver. Vi pakker endda ind efter køn også, så pakkerne bliver endnu mere personlige. Vi ved også at der er forskellige budgetter for gaver og derfor har vi også inddelt vores gavekategori i priser, gå på opdagelse og find inspiration til din gave her.

Hos Babydk lever vi af tilfredse kunder

Vi går højt op i personlig service og skulle du have nogen spørgsmål til vores babytøj, børnetøj, babyudstyr, legetøj, sengetøj eller andet, sidder vi altid klar i kundeservice til at hjælpe dig. Ring, send os en mail eller kom forbi butikken på Gåseagervej 6 st. 8250 Egå – på samme butiksgade som Rikke Solberg Modetøj, Tendens og By Klip Klap.

Shopping Cart
Scroll til toppen