Fri fragt til GLS pakkeshop     Afhent i butik     Lev. 1-2 dage     Kundeservice 53 86 05 50 / Mail     Gratis indpakning

Sybille

Sybille

 Her fortæller Sybille om sin graviditet, fødsel og første tid som mor

Indledning


 

 

Jeg har termin her den 1/2-2017, og er dermed snart ved at poppe kæresten og mit første barn. Og vi glæder os helt vildt til at være en lille familie:)

 

På trods af det var et drømmebarn og planlagt graviditet, er det først i 3. trimester at jeg har nydt at være gravid og elske alle gener og glæder ved det. Og tænker at andre må sidde i samme situation, men ingen fortalte mig, at det var okay ikke at være glad og lykkelig for graviditeten, alle sagde det var det mest fantastiske at være gravid, og jeg følte det var forkert at jeg ikke havde det ligesom andre.

 

Jeg ville ønske jeg havde fundet glæden endnu tidligere, og de lægefaglige havde fortalt mig og forberedt mig på hvordan det vil være at gå igennem en graviditet efter to aborter. Men jeg har fundet ud af det er okay ikke at være glad under graviditeten, at det er okay at være bange selvom alt går fint og ser fint ud, og at man sagtens kan elske barnet inde i maven uden at elske selve graviditeten:)

Mine indlæg

Her kan du læse om de enkelte perioder i Sybilles graviditet.

Sybilles første trimester

Sybille, medlem af Babydk’s mødregruppe – 1. trimester.

Sybilles andet trimester

Sybille, medlem af Babydk’s mødregruppe – 2. trimester.

Sybilles tredje trimester

Sybille, medlem af Babydk’s mødregruppe – 3. trimester.

Sybilles fødsel

Sybille, medlem af Babydk’s mødregruppe – Fødslen.

Fandt du dette interessant, så tilmeld dig vores kundeklub og få nyheder, infomation og særlige gode rabatter for vores medlemmer direkte i din mailbox. Tilmeld dig lige HER

babydk gravid forum

Er du gravid?

Så kunne du måske være interesseret i vores tilbud på babypakker?

Når du køber mere så sparer du også mere. Vi giver derfor 15% rabat ved køb af en startpakke som består af minimum 4 valgfrie produkter i følgende kategorier: puslepude, ammepude, ammepudebetræk, babynest, sengerand samt sengetøj til baby.

Måske disse produkter også har interesse

 Her vises nogle af vores produkter der er rare at have når baby er helt lille – bemærk du kan oprette en ønskeliste, som kan sendes til venner og bekendte ved f.eks. barnedåb eller fødselsdag, og vi pakker din gave ind gratis, blot noter det i Gaveindpaknings feltet i kassen

Gravid?

Er du gravid og savner nogle at dele erfaringer med? eller måske er du blot nysgerrig på, hvordan andre i samme situation som dig? Så er du komme til det rette sted. Her hos Babydk har vi et helt gravid univers, hvor du kan læse vores mødregruppes historier.

Sybille

Her kan du læse hele Sybilles historie, helt fra starten af hendes graviditet frem til fødsel. Hun fortæller åbent og ærligt om hendes tanker og hun har sagt ja til fortsat at skrive efter hun har født. Du kan derfor også her læse om den første tid som mor og alle de ting og følelser, som Sybille går igennem.

Babypakker

Der er mange ting, der skal indkøbes når man er gravid, og skal have en lille ny baby. En startpakke til baby kan godt løbe op, så hos Babydk vil vi gerne hjælpe lidt til. Når du køber mere så sparer du derfor også mere. Vi giver derfor 15% rabat ved køb af en startpakke som består af minimum 4 produkter i følgende kategorier:  puslepude, ammepude, ammepudebetræk, babynest, sengerand samt sengetøj til baby. Du vælger selv hvordan du vil sammensætte din pakke, og kan vælge frit imellem vores produkter fra de forskellige mærker. Du kan bl.a. vælge imellem Cam Cam, Filibabba, Soft Gallery og Liewood.

 

Babydk – Hurtig levering – spar fragten og afhent i butik i Egå

Babydk består både af en fysisk butik beliggende i Egå ved Århus, og en webshop. Du har derfor altid mulighed for at vælge click and collect som fragt mulighed. Dette betyder at bestiller du inden kl 00.00 kan du afhente din bestilling i butikken dagen efter når vi åbner, på denne måde sparer du fragten. Se åbningstider i bunden af alle sider.

Derudover sender vi alle ordre modtaget inden kl. 14:00 samme dag. Dvs. det er op til Post Nord og GLS, hvor hurtigt du har dine varer, dog som hovedregel indenfor 1-2 dage.

Babydk – Gratis gaveindpakning

Som ekstra service hos Babydk pakker vi dine gaver ind helt gratis om det er fødselsdagsgaver, barselsgaver eller dåbsgaver. Vi pakker endda ind efter køn også, så pakkerne bliver endnu mere personlige. Vi ved også at der er forskellige budgetter for gaver og derfor har vi også inddelt vores gavekategori i priser, gå på opdagelse og find inspiration til din gave her.

Hos Babydk lever vi af tilfredse kunder

Vi går højt op i personlig service og skulle du have nogen spørgsmål til vores babytøj, børnetøj, babyudstyr, legetøj, sengetøj eller andet, sidder vi altid klar i kundeservice til at hjælpe dig. Ring, send os en mail eller kom forbi butikken på Gåseagervej 6 st. 8250 Egå – på samme butiksgade som Rikke Solberg Modetøj, Tendens og By Klip Klap.

Shopping Cart
Scroll til toppen