Fri fragt til GLS pakkeshop     Afhent i butik     Lev. 1-2 dage     Kundeservice 53 86 05 50 / Mail     Gratis indpakning

Siri

Siri

 Her fortæller Siri om sin graviditet, fødsel og første tid som mor

Indledning


 

 

Mit navn er Siri, jeg er 26 år gammel og har termin d. 26/02-2017.

Jeg er til dagligt gift med Sandra (28) og vi har (selvfølgelig) været igennem et fertilitetsforløb for at blive gravide med vores skønne lille dreng. Jeg vil rigtig gerne dele historierne, da det ikke har været helt almindeligt med hormonbehandlinger, reagensglas, led kvalme i de første 16 uger osv. I det hele taget reagerede jeg nok ret voldsomt da jeg fik at vide at jeg var gravid.

Sandra og jeg har brugt næsten 2 år i behandling og det har IKKE været nemt altid, min historie har både lidt regn, men også en masse sol som jeg håber andre kunne få glæde af.

Mine indlæg

Her kan du læse om de enkelte perioder i Siri’s graviditet.

Siris første trimester

Siri, medlem af Babydk’s mødregruppe – 1. trimester.

Siris andet trimester

Siri, medlem af Babydk’s mødregruppe – 2. trimester.

Siris tredje trimester

Siri, medlem af Babydk’s mødregruppe – 3. trimester.

Siris fødsel

Siri, medlem af Babydk’s mødregruppe – Fødslen.

Fandt du dette interessant, så tilmeld dig vores kundeklub og få nyheder, infomation og særlige gode rabatter for vores medlemmer direkte i din mailbox. Tilmeld dig lige HER

babydk gravid forum

Er du gravid?

Så kunne du måske være interesseret i vores tilbud på babypakker?

Når du køber mere så sparer du også mere. Vi giver derfor 15% rabat ved køb af en startpakke som består af minimum 4 valgfrie produkter i følgende kategorier: puslepude, ammepude, ammepudebetræk, babynest, sengerand samt sengetøj til baby.

Måske disse produkter også har interesse

 Her vises nogle af vores produkter der er rare at have når baby er helt lille – bemærk du kan oprette en ønskeliste, som kan sendes til venner og bekendte ved f.eks. barnedåb eller fødselsdag, og vi pakker din gave ind gratis, blot noter det i Gaveindpaknings feltet i kassen

Gravid?

Er du gravid og savner nogle at dele erfaringer med? eller måske er du blot nysgerrig på, hvordan andre i samme situation som dig? Så er du komme til det rette sted. Her hos Babydk har vi et helt gravid univers, hvor du kan læse vores mødregruppes historier.

Siri

Her kan du læse hele Siris historie, helt fra starten af hendes graviditet frem til fødsel. Hun fortæller åbent og ærligt om hendes tanker og hun har sagt ja til fortsat at skrive efter hun har født. Du kan derfor også her læse om den første tid som mor og alle de ting og følelser, som Siri går igennem.

Babypakker

Der er mange ting, der skal indkøbes når man er gravid, og skal have en lille ny baby. En startpakke til baby kan godt løbe op, så hos Babydk vil vi gerne hjælpe lidt til. Når du køber mere så sparer du derfor også mere. Vi giver derfor 15% rabat ved køb af en startpakke som består af minimum 4 produkter i følgende kategorier:  puslepude, ammepude, ammepudebetræk, babynest, sengerand samt sengetøj til baby. Du vælger selv hvordan du vil sammensætte din pakke, og kan vælge frit imellem vores produkter fra de forskellige mærker. Du kan bl.a. vælge imellem Cam Cam, Filibabba, Soft Gallery og Liewood.

 

Babydk – Hurtig levering – spar fragten og afhent i butik i Egå

Babydk består både af en fysisk butik beliggende i Egå ved Århus, og en webshop. Du har derfor altid mulighed for at vælge click and collect som fragt mulighed. Dette betyder at bestiller du inden kl 00.00 kan du afhente din bestilling i butikken dagen efter når vi åbner, på denne måde sparer du fragten. Se åbningstider i bunden af alle sider.

Derudover sender vi alle ordre modtaget inden kl. 14:00 samme dag. Dvs. det er op til Post Nord og GLS, hvor hurtigt du har dine varer, dog som hovedregel indenfor 1-2 dage.

Babydk – Gratis gaveindpakning

Som ekstra service hos Babydk pakker vi dine gaver ind helt gratis om det er fødselsdagsgaver, barselsgaver eller dåbsgaver. Vi pakker endda ind efter køn også, så pakkerne bliver endnu mere personlige. Vi ved også at der er forskellige budgetter for gaver og derfor har vi også inddelt vores gavekategori i priser, gå på opdagelse og find inspiration til din gave her.

Hos Babydk lever vi af tilfredse kunder

Vi går højt op i personlig service og skulle du have nogen spørgsmål til vores babytøj, børnetøj, babyudstyr, legetøj, sengetøj eller andet, sidder vi altid klar i kundeservice til at hjælpe dig. Ring, send os en mail eller kom forbi butikken på Gåseagervej 6 st. 8250 Egå – på samme butiksgade som Rikke Solberg Modetøj, Tendens og By Klip Klap.

Shopping Cart
Scroll til toppen