Fri fragt til GLS pakkeshop     Afhent i butik     Lev. 1-2 dage     Kundeservice 53 86 05 50 / Mail     Gratis indpakning

Mp ankelstrømper anmeldelse

Mp ankelstrømper anmeldelse

Cindie, Mikkel, Willas og Lucka fra forbrugerpanelet har testet et par Mp ankelstrømper, og deler ud af deres erfaringer, tips og tricks.

Mp ankelstrømper anmeldelse

Vores førstehåndsindtryk af Mp ankelstrømper

Jeg modtager et par små ribbet ankelstrømper fra Mp Danmark. De har en lækker blå farve, og er dejlig bløde. De har strækbar rib kvalitet, og sidder rigtig god på baby foden, da der er elastik ved ankel området og så en mindre elastik i slutkanten.

Jeg kender Mp Danmark fra tidligere køb, men det har været de almindelige strømper. Jeg har ikke lige haft tænk på at købe denne model til min søn. Jeg ved ikke om jeg selv havde købt dem, hvis jeg så dem i butikken. Men strømperne overrasker mig meget og vil klart anbefale dem!

mp ankelstrømper anmeldelse

Passer perfekt på en babyfod

Ankelstrømperne sidder rigtig godt på en lille babyfod, hvor strømper har tendens til at ryge ned eller helt og falde af.

Tip: Det smarte ved ankelstrømperne er, at de kan bruges som knæstrømper. Så når man fx har barnet oppe på armen og bukserne ryger op, så der ikke bart ben, da strømperne kan trækkes helt op til knæet.

God brugervenlighed

Strømpen er syet sammen på et stykke pap, med Mp logo. Så det er let at klippe dem fri. Bagpå finder man vaske vejledning, hvor man nemt kan se, at strømperne må vaskes på 40 grader og tørretumbling frarådes.

Vejledningen er fin, der er ikke noget og sætte en finger på (det er jo også bare strømper.

mp ankelstrømper anmeldelse

Mp ankelstrømper i lækker kvalitet

Kvaliteten af strømperne er lækker og består af 80% bomuld, 17% polyamid, 3% elastan.

Jeg tænker meget over hvad jeg giver mine børn på, da både far og mor er allergikere, så begge unger har nok også arvet noget!

Så de fik en vask på 40 grader og blev luft tørret i det fine vejr. Og selv efter vask er de fine som nye, uden farve tab eller fnuller.

Klar anbefaling af Mp ankelstrømper

Jeg er ret godt tilfreds med dem, da de heller ikke undviger sig efter 10 bleskift om dagen, hvor bukser og strømper kommer af og på hele tiden.

Helt klart anbefaling herfra til alle andre med små skønne børn og babyer.

Denne anmeldelse er skrevet af Cindie fra forbrugerpanelet.

Fandt du denne anmeldelse brugbar? Så tilmeld dig vores kundeklub, hvor du kan få flere relevante anmeldelser direkte i indbakken.

Shopping Cart
Scroll til toppen