Fri fragt til GLS pakkeshop     Afhent i butik     Lev. 1-2 dage     Kundeservice 53 86 05 50 / Mail     Gratis indpakning

Jordemoder Kamilla Ejgaard

Kamilla

 Jordemoder Kamilla Ejgaard tilknyttet Babydk

Babydk Jordemoder Kamilla Ejgaard

Kamilla Ejgaard

Jordemoder, bærevejleder og indehaver af Minikram.dk


Jeg er 30 år gammel, gift med Christian og sammen har vi døtrene, Maren, som er født i februar 2016 og Kaja fra april 2018. Vi bor i Aarhus, og jeg arbejder på Fødeafdelingen på Aarhus Universitetshospital, Skejby.

 

Jeg blev uddannet jordemoder i 2013 og har erfaring med arbejdet som jordemoder i både graviditeten, under fødslen og de første dage efter fødslen. Ved siden af arbejdet som jordemoder er jeg desuden uddannet bærevejleder.

 

Jeg brænder for mit arbejde og synes noget af det allervigtigste her i livet er at hjælpe kommende forældre godt i gang med den nye tilværelse som familie. Det er en af de største omvæltninger man kan komme ud for i livet, og det indebærer både udfordringer, søvnløse nætter, skænderier, lortebleer, glædestårer og ikke mindst et hav af lykkelige stunder.

Noget af dette vil jeg løbende prøve at sætte ord på her på siden.

Graviditetens faser

Her kan du læse om de enkelte faser i graviditeten.

Første Trimester

Kamilla Ejgaard, Jordemor fakta om graviditet – Første Trimester.

Andet Trimester

Kamilla Ejgaard, Jordemor fakta om graviditet – Andet Trimester.

Tredje Trimester

Kamilla Ejgaard, Jordemor fakta om graviditet – Tredje Trimester.

Fødslen

Kamilla Ejgaard, Jordemor fakta om graviditet – Fødsel.

Fandt du dette interessant, så tilmeld dig vores kundeklub og få nyheder, infomation og særlige gode rabatter for vores medlemmer direkte i din mailbox. Tilmeld dig lige HER

babydk gravid forum

Er du gravid?

Så kunne du måske være interesseret i vores tilbud på babypakker?

Når du køber mere så sparer du også mere. Vi giver derfor 15% rabat ved køb af en startpakke som består af minimum 4 valgfrie produkter i følgende kategorier: puslepude, ammepude, ammepudebetræk, babynest, sengerand samt sengetøj til baby.

Måske disse produkter også har interesse

 Her vises nogle af vores produkter der er rare at have når baby er helt lille – bemærk du kan oprette en ønskeliste, som kan sendes til venner og bekendte ved f.eks. barnedåb eller fødselsdag, og vi pakker din gave ind gratis, blot noter det i Gaveindpaknings feltet i kassen

Jordemoder Kamilla Ejgaard

Hos Babydk sætter vi en ære i at hjælpe og vejlede gravide og første gangsmødre. Vi har derfor vores helt egen jordmoder, som fortæller om graviditetens stadier, fødslen og meget mere. Du finder det hele her i vores gravid univers, som er et gravid forum for dig som ønsker at samle al din viden et sted.

 

Babypakker

Der er mange ting, der skal indkøbes når man er gravid, og skal have en lille ny baby. En startpakke til baby kan godt løbe op, så hos Babydk vil vi gerne hjælpe lidt til. Når du køber mere så sparer du derfor også mere. Vi giver derfor 15% rabat ved køb af en startpakke som består af minimum 4 produkter i følgende kategorier:  puslepude, ammepude, ammepudebetræk, babynest, sengerand samt sengetøj til baby. Du vælger selv hvordan du vil sammensætte din pakke, og kan vælge frit imellem vores produkter fra de forskellige mærker. Du kan bl.a. vælge imellem Cam Cam, Filibabba, Soft Gallery og Liewood.

 

Babydk – Hurtig levering – spar fragten og afhent i butik i Egå

Babydk består både af en fysisk butik beliggende i Egå ved Århus, og en webshop. Du har derfor altid mulighed for at vælge click and collect som fragt mulighed. Dette betyder at bestiller du inden kl 00.00 kan du afhente din bestilling i butikken dagen efter når vi åbner, på denne måde sparer du fragten. Se åbningstider i bunden af alle sider.

Derudover sender vi alle ordre modtaget inden kl. 14:00 samme dag. Dvs. det er op til Post Nord og GLS, hvor hurtigt du har dine varer, dog som hovedregel indenfor 1-2 dage.

Babydk – Gratis gaveindpakning

Som ekstra service hos Babydk pakker vi dine gaver ind helt gratis om det er fødselsdagsgaver, barselsgaver eller dåbsgaver. Vi pakker endda ind efter køn også, så pakkerne bliver endnu mere personlige. Vi ved også at der er forskellige budgetter for gaver og derfor har vi også inddelt vores gavekategori i priser, gå på opdagelse og find inspiration til din gave her.

Hos Babydk lever vi af tilfredse kunder

Vi går højt op i personlig service og skulle du have nogen spørgsmål til vores babytøj, børnetøj, babyudstyr, legetøj, sengetøj eller andet, sidder vi altid klar i kundeservice til at hjælpe dig. Ring, send os en mail eller kom forbi butikken på Gåseagervej 6 st. 8250 Egå – på samme butiksgade som Rikke Solberg Modetøj, Tendens og By Klip Klap.

Shopping Cart
Scroll til toppen