Fri fragt til GLS pakkeshop     Afhent i butik     Lev. 1-2 dage     Kundeservice 53 86 05 50 / Mail     Gratis indpakning

Joha body uld/silke anmeldelse

Joha body uld/silke anmeldelse

Cecilie, Tobias og Otto har testet Joha body uld/silke, og deler ud af deres erfaringer og gode råd.

Joha body uld/silke anmeldelse

Godt førstehåndsindtryk af Joha body uld/silke

Da jeg modtog bodyen fra Joha i uld/silke, blev jeg simpelthen så glad. Jeg har før hørt enormt meget godt omkring præcis denne Joha body i uld/silke, da de små kroppe ikke overopheder og åndbarheden er i top, samtidig med at den bare er enormt blød. Jeg havde ikke prøvet uld/silke produkter før, så mine forventninger var høje!

Joha body uld/silke anmeldelse

Blød, lækker og let kvalitet

Kvaliteten af bodyen er helt i top – Den er blød, lækker og let. Joha bodyen laves i mange fine farver til både til drenge og piger, så der er ingen undskyldning for ikke at prøve den. Bodyen tørrer hurtigt efter vask og bliver ikke fnulleret, plus den forbliver blød! 

Joha body uld/silke passer alle kropsformer

Min søn Otto er til den lidt buttede side, men da der er stræk i bodyen, kan den bruges af både store som små babyer. Den er behagelig at give på, da den har to knapper i halsåbningen, der gør det lidt nemmere, at trække den ned over hovedet og man ender derfor ikke med en ked af det baby. 

Joha body uld/silke anmeldelse

Klar anbefaling af Joha body uld/silke

Denne Joha body i uld/silke er klart en anbefaling værdig. Bodyen er i top kvalitet og vi har allerede bestilt et par stykker mere. Den fås både med lange og korte ærmer og er især god i de varme perioder, da den som sagt er luftig.  

Jeg vil på en skala fra 1-6 give Joha bodyen 6. Jeg er ikke utilfreds med noget og den levede op til alle mine forventninger.  Helt igennem en lækker body!

Denne anmeldelse er skrevet af Cecilie fra forbrugerpanelet.

Fandt du denne anmeldelse brugbar? Så tilmeld dig vores kundeklub, hvor du kan få flere relevante anmeldelser direkte i indbakken.

Shopping Cart
Scroll til toppen