Fri fragt til GLS pakkeshop     Afhent i butik     Lev. 1-2 dage     Kundeservice 53 86 05 50 / Mail     Gratis indpakning

Fortrydelsesret

Du har 14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager din vare, på alle varer købt på Babydk.dk såfremt varen er ubrugt og i original emballage og ordrebekræftelse kan fremvises.

Du kan evt. købe en returlabel HER

 

Gaver

Har du fået en gave købt på www.wordpress-251257-787095.cloudwaysapps.com vil der være et byttemærke på varen, med dato for senest bytte dato. For retur eller ombytning følg nedenstående guide.

Vi bytter julegaver til og med den 15. januar 2021. husk at notere i kommentarfeltet på din ordre at det er til julegave. For retur eller ombytning følg nedenstående guide.

 

Bemærk at vi tager kun i mod pakker sendt direkte til adressen og ikke pakker leveret til pakkeboks eller pakker leveret med DAO.

Vare retur

Har du købt en vare på www.wordpress-251257-787095.cloudwaysapps.com som du af den ene eller anden årsag ønsker at returnere skal du blot sende den til nedenstående adresse

 

Vedlæg din faktura eller nedenstående fortrydelses formular i pakken.

 

Retur- og fortrydelsesformular

 

Varen skal sendes til

Babydk

Havkærvej 5

8381 Tilst

Danmark

 

Beløbet vil blive tilbageført via webshoppen og sat ind på det kort som er benyttet til købet og du vil modtag en email, så snart din returpakke er blevet behandlet. Vi bestræber os på at behandle al retur inden for 2 hverdage.

 

Udgifter i forbindelse med brug af fortrydelsesret afholdes af køber.

 

Du kan evt. købe en returlabel HER

Ombytning til anden vare eller str.

Har du købt en vare online som du ønsker byttet til en anden vare eller størrelse, anbefaler vi at du bestiller de varerne, du ønsker ombyttet til med det samme. Så risikerer du ikke at de bliver udsolgt, mens vi behandler din returnering.

Dernæst sender du pakken med den/de varer du ønsker at bytte til os, på nedenstående adresse.

 

Adresse:

 

Babydk Aps

Havkærvej 5

8381 Tilst

 

Noter evt. i kommentarfeltet på din nye ordre at du har sendt en varer retur, samt noter ordre nr. på returvaren. Så afventer vi med at sende den nye vare til vi har modtaget returpakken fra dig. Vi trækker selvfølgelig heller ikke pengene førend vi afsender varen til dig.

 

Udgifter i forbindelse med retur ombytning står for købers egen regning.

 

Du kan evt. købe en returlabel HER

Ombytning & returnering i Butikken i Tilst

Har du købt en vare på www.wordpress-251257-787095.cloudwaysapps.com kan du altid ombytte den eller returnere den indenfor 14 dage i vores fysiske butik i Tilst.

Vælger du at komme i vores fysiske butik og bytte en vare som er købt online, gør vi opmærksom på at beløbet vil blive tilbageført via webshoppen og sat ind på det kort som er benyttet til købet.

 

Husk at have din faktura klar til fremvisning i butikken.

 

Du finder os på adressen:

Babydk Aps

Havkærvej 5

8381 Tilst

 

Se evt. kørselsvejledning HER

Reklamation

Dit køb af omfattet af købeloven, herunder mangelreglerne. Det betyder, at du enten kan få en mangelfuld vare repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.

Det er selvfølgelig et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet, forsøg på pletfjerning eller anden skadeforvoldende adfærd.

Du skal reklamere indenfor “rimelig tid” og kunne fremvise en faktura efter, at du har opdaget manglen ved varen. Vi anbefaler, at du reklamerer så hurtigt som muligt efter fejlen blev opdaget.

Skulle du imod forventning opleve problemer med varer købt hos Babydk.dk skal du kontakte vores kundeservice på mail  blot klik HER. Skriv hvad reklamationen omhandler samt dit ordre nr. og billede af manglen på produktet, så vender vi tilbage indenfor 24 timer med en løsning.

Er du utilfreds med annoncørens vurdering af din reklamationssag, kan du indgive en klage til Konkurrence og Forbrugerstyrelsen, såfremt betingelserne herfor er opfyldt.

Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen, Carl Jacobsensvej 35, 2500 Valby (www.forbrug.dk).

Shopping Cart
Scroll til toppen