Fri fragt til GLS pakkeshop     Afhent i butik     Lev. 1-2 dage     Kundeservice 53 86 05 50 / Mail     Gratis indpakning

Babydk kundeklub logo

Kundeklubben Babydk & Friends

Formålet med Babydk & Friends kundeklubben er, at give information og vejledning om vores produkter, samt bidrage med viden og inspiration der gør det lettere at være moderne forælder.

 

Kundeklubsiden her er offentlig og til fri brug for alle, men tilmelder du dig vores kundeklub  lige HER  får du også del i de mange kundeklubfordele, såsom ekstraordinære kundeklubtilbud, nyheder og info om udsalgsstart før alle andre.

Fordele i babydk kundeklub very imporant baby

KLIK og Følg os på de sociale medier

      

0
Følgere på Facebook
0
Følgere på Instagram

Måske disse produkter også har interesse

Glæder mig til at byde dig velkommen i vores klub

Babydk – Hurtig levering – spar fragten og afhent i butik i Tilst

Babydk består både af en fysisk butik beliggende i Tilst ved Århus, og en webshop. Du har derfor altid mulighed for at vælge click and collect som fragt mulighed. Dette betyder at bestiller du inden kl 00.00 kan du afhente din bestilling i butikken dagen efter når vi åbner, på denne måde sparer du fragten. Se åbningstider i bunden af alle sider.

Derudover sender vi alle ordre modtaget inden kl. 14:00 samme dag. Dvs. det er op til Post Nord og GLS, hvor hurtigt du har dine varer, dog som hovedregel indenfor 1-2 dage.

Babydk – Gratis gaveindpakning

Som ekstra service hos Babydk pakker vi dine gaver ind helt gratis om det er fødselsdagsgaver, barselsgaver eller dåbsgaver. Vi pakker endda ind efter køn også, så pakkerne bliver endnu mere personlige. Vi ved også at der er forskellige budgetter for gaver og derfor har vi også inddelt vores gavekategori i priser, gå på opdagelse og find inspiration til din gave her.

Hos Babydk lever vi af tilfredse kunder

Vi går højt op i personlig service og skulle du have nogen spørgsmål til vores babytøj, børnetøj, babyudstyr, legetøj, sengetøj eller andet, sidder vi altid klar i kundeservice til at hjælpe dig. Ring, send os en mail eller kom forbi butikken på Havkærvej 5, 8381 Tilst.

Shopping Cart
Scroll til toppen