Fri fragt til GLS pakkeshop     Afhent i butik     Lev. 1-2 dage     Kundeservice 53 86 05 50 / Mail     Gratis indpakning

Handelsbetingelser

International Customers

International customer, please click to see our International conditions of trade.

 

Danske kunder fortsæt her

Bestilling og betaling

For at handle på Babydk.dk skal du opgive navn, adresse og mail førend varen kan sendes til dig. ”Se mere under behandling af personlige oplysninger

Når du har bestilt en vare hos os, modtager du en mail hvor vi bekræfter for vores modtagelse af din bestilling. Der er imidlertid først indgået en bindende købsaftale, når du har modtaget en endelig ordrebekræftelse fra os.

Medmindre andet er angivet, er alle angivne priser i danske kroner og inklusiv 25% moms.

 

Fragt

Levering i Danmark, ikke omfattende Grønland og Færøerne.

GLS

Fri levering til valgfri pakkeshop, uanset ordrebeløb

Hjemmelevering 49 kr.

Post Nord

Pakkeshop 29 kr.

hjemmelevering 49 kr.

 

Levering til udlandet med PostNord international.

Pris zone 1: kr. 150

Pris zone 2: kr. 75

Pris zone 1

Finland, Færøerne, Grønland, Norge, Schweiz.

Pris zone 2

Belgien, Tyskland, Luxemburg, Holland, Sverige.

 

Levering

Post Nord – Bestiller du inden kl. 14:00 på hverdage – Sender vi samme dag

GLS – Bestiller du inden kl. 14:00 på hverdage – Sender vi samme dag.

Såfremt du har bestilt indenfor ovenstående tidsintervaller med hhv. GLS eller Postnord har du din pakke indenfor 1-2 hverdage. Vær opmærksom på at der ikke afsendes pakker lørdag, søndag og helligdage. Bestiller du på disse dage, må du derfor forvente levering indenfor efterfølgende 1-2 hverdage. Under travle perioder såsom udsalg og fødselsdage, må der forventes ekstra leveringstid.

 

ViaBill

Vi giver ikke børnepenge kredit, men du kan med Viabill handle for op til 2000 kr. rente og gebyrfrit. Såfremt du vælger at indgå en betalingsaftale med Viabill henviser vi til Viabills alm. handelsbetingelser, som du kan finde her http://www.viabill.com/kredit

Vi kan oplyse, at for nuværende er ViaBill betalingsaftale forbeholdt kunder bosiddende i Danmark. ViaBill vil i løbet af 3. kvartal tilbyde kunder bosiddende i Sverige lignende vilkår.

 

Afhentning

Click & Collect. Det er også muligt uden beregning at afhente din pakke i butikken. Bestiller du inden kl.00.00. kan du afhente din pakke, når butikken åbner kl. 10.00. Se butikkens åbningstider i bunden af alle webshoppens sider.

Ved annullering af Click & Collect ordre opkræves et administrationsgebyr på kr. 39.

Såfremt en ordre ikke afhentes inden 2 uger opkræves et administrationsgebyr på kr. 39.

*Ved særlige lejligheder med ekstraordinær travlhed i butikken, som f.eks. Black Friday eller andre udsalg, kan afhentning først ske efter 2-3 hverdage.

 

Fortrydelsesret

Du har 14 dages fortrydelsesret fra du modtager din vare, på alle varer købt på Babydk.dk såfremt varen er ubrugt og i original emballage og ordrebekræftelse kan fremvises.

Ved returnering er det muligt at sende varen eller aflevere den i butikken.

Udgifter i forbindelse med brug af fortrydelsesret afholdes af køber.

Såfremt din pakke ikke afhentes i pakkeboks  / posthus og returneres til Babydk, opkræves et administrationsgebyr på kr. 39.

Ønsker du at sende dit køb retur benyt da venligst nedenstående retur- og fortrydelsesformular.

Retur- og fortrydelsesformular

 Varen skal sendes til

Babydk

Havkærvej 5

8381 Tilst

Danmark

 

Du kan evt. købe en returlabel HER

 

Læs mere om fortrydelsesret, returnering og reklamationer HER

 

Retur i butik

Vælger du at komme i vores fysiske butik og bytte en vare som er købt online, gør vi opmærksom på at beløbet vil blive tilbageført via webshoppen og sat ind på det kort som er benyttet til købet. Dette gælder også selvom du vælger at ombytte til en anden vare i butikken. Husk endvidere altid at medbringe din faktura for købet.

Julegaver

Vi bytter julegaver til og med den 15. januar 2021. Pr. 15. november  2020 vil alle gaver få byttemærke til den 15. januar 2021.

Husk at noter i kommentarfeltet at det er til gave, ønskes gaveindpakning se da info om indpakning nedenfor.

Gave indpakning

Vi pakker gerne dine gaver ind ganske gratis, såfremt dit gavekøb minimum er på 100 kr. pr. gave.  Noter “gaveindpakning”  i kommentarfeltet  gerne i kommentarfeltet i kassen, samt om det er til en pige eller dreng. Byttemærke vil automatisk sættes 14 dage fra købstidspunktet, såfremt andet ikke fremgår af ordren. På nær ved jul, se da betingelser ovenfor under punktet julegaver.

Reklamation

Dit køb af omfattet af købeloven, herunder mangelreglerne. Det betyder, at du enten kan få en mangelfuld vare repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.

Det er selvfølgelig et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd, så som f.eks. fejlagtig forsøg på at fjerne pletter.

Du skal reklamere indenfor “rimelig tid” og kunne fremvise en faktura efter, at du har opdaget manglen ved varen. Vi anbefaler, at du reklamerer så hurtigt som muligt efter fejlen blev opdaget.

Skulle du imod forventning opleve problemer med varer købt hos Babydk.dk kan du kontakte vores kundeservice.

Er du utilfreds med annoncørens vurdering af din reklamationssag, kan du indgive en klage til Konkurrence og Forbrugerstyrelsen, såfremt betingelserne herfor er opfyldt.

Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen, Carl Jacobsensvej 35, 2500 Valby (www.forbrug.dk).

 

Størrelser

Størrelser på babytøj kan være forskellige fra mærke til mærke og børn og babyer er også forskellige størrelser trods samme alder. Vi har derfor valgt at lave vores størrelsesinddeling både på alder og cm. Vær derfor opmærksom på at alder kun er vejledende og benyt evt. det angivne centimeter mål for at sikre dig den rigtige størrelse. Her ser du vores inddeling af størrelser hvor alderen står forrest og centimeter bagerst:

 

Behandling af personlige oplysninger

Cookies

Der benyttes cookies, De registrerede oplysninger opbevares i 5 år. Oplysningerne opbevares krypteret, og transmitteres krypteret til og fra virksomheden.

Logstatistik 

Logstatistik bruges på www.Babydk.dk og betyder, at et statistik-system opsamler information, som kan give et statistisk billede af, hvor mange besøgende et website har haft, hvor de kommer fra, på hvilken del af websitet dette forlades mm.

På www.Babydk.dk anvendes logstatistik med det formål at optimere websitet og dets funktionaliteter. Desuden knyttes oplysningerne i log-statistikken til de kunder og brugere, der besøger websitet, såfremt brugeren tilkendegiver navn, adresser og andre oplysninger i forbindelse med et køb på websitet, eller oprettelsen af en brugerprofil.

Logstatistik bruges desuden til: Personalisering af markedsføringen mod brugeren at skabe øget brugervenlighed.

For at du kan indgå en aftale med os via websitet skal du lade dig registrere med følgende personlige oplysninger: Navn, Adresse, Telefonnummer, E-mail-adresse.

Personoplysningerne registreres hos Babydk og opbevares af Cloudways.com.

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig. Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger der indsamles og hvorfor.

Registrerede personoplysninger opbevares krypteret. Det gøres på følgende måde: Alle personlige oplysninger krypteres hos Cloudways.com.

Oplysningerne videregives ikke til tredjemand.

Der registreres ingen personfølsomme oplysninger.

Som registreret hos Babydk har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen
og du har ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til Babydk via e-mail: Kundeservice.

 

Markedsføring

E-mail-adressen, som Babydk.dk har modtaget i forbindelse med købers bestilling på www.wordpress-251257-787095.cloudwaysapps.com, kan benyttes af Babydk.dk til at markedsføre egne tilsvarende produkter eller tjenesteydelser til køber via elektronisk post og andre medier.

Køber modtager nyhedsbreve, når køber har afkrydset feltet “ja tak” under et køb på vej mod kassen eller udfyldt en tilmeldingsformular. Nyhedsbrevet indeholder konkurrencer, nyheder, inspiration og gode tilbud. Det udsendes via mail og SMS. Købers oplysninger videregives ikke. Køber kan til enhver tid afmelde sig nyhedsbrevet.

I begge ovennævnte situationer kan køber frabede sig at modtage flere henvendelser via ”Min Side” på www.wordpress-251257-787095.cloudwaysapps.com, via et link i mailen eller ved at kontakte babydk. dk, kundeservice.

 

Ændring af betingelser

Babydk har til enhver tid ret til at ændre nærværende betingelser. De gældende betingelser er tilgængelige på Babydk.dk.

 

Lovvalg og tvister

Køb via Babydk.dk, der knytter sig til ovenstående vilkår, er underlagt dansk ret.

 

Kundeservice

Skulle du have nogen spørgsmål i forbindelse med dit køb eller andet er du altid mere end velkommen til at kontakte vores kundeservice på kundeservice eller tlf. 53 86 05 50 i tidsrummet 08.00-20.00.

 


www.Babydk.dk ejes og drives af Babydk. ApS, CVR nr: 38735640, Havkærvej 5  8383 Tilst – Tlf. 53 86 05 50.

Disse salgs- og leveringsbetingelser finder anvendelse på køb af varer på www.Babydk.dk til levering i Danmark, (dog ikke Grønland og Færøerne) og Sverige, medmindre andet udtrykkeligt er aftalt, dette kan gøres via tlf. eller mail.

Shopping Cart
Scroll til toppen