Fri fragt til GLS pakkeshop     Afhent i butik     Lev. 1-2 dage     Kundeservice 53 86 05 50 / Mail     Gratis indpakning

Hvorfor vælge uld til dit barn

Hvorfor vælge uld til dit barn

Uld er dejlig varmt at have på kroppen på kolde vinterdage, det vidste du sikkert allerede, men ved du hvorfor?

Uld kan optage op til 35% fugt uden at virke våd. Derudover har uld garn en naturlig stor mængde luft, hvilket virker varmeisolerende hvilket gør uld særdeles velegnet til beklædning.

 

Vidste du at uld kan også bruges om sommeren?  Hvordan kan det lade sig gøre?

Jo uld har den naturlige og enestående egenskab at når det optager fugt fra eksempelvis  fra kold luft, skabes der varme, når luften bliver tør og varm som eksempelvis om sommeren afgiver  ulden fugten,  hvilket giver en kølende effekt. Har du eksempelvis et barn som er meget varmt og sveder er tøj i uld derfor ideelt at bruge, da det opsuger sveden og holder barnet tørt og varmt på kolde dage. Og på de varme dage opsuges sveden og afgives igen og derved holdes barnets temperatur nede.

Uld og børneeksem

Har du dog et barn med tendens til eksem kan uld virke irriterende på huden, her vil jeg anbefale tøj i silke eller uld/silke kombination. Eksempelvis vores uld/silke serie fra Engel som endvidere er 100 % økologisk. Læs evt. vores forbrugerpanel test af netop en bodystocking i denne serie, hvor Vitus normalt har tendens til en sart hud.

Uld kradser!

Ja det er rigtigt at noget uld kradser, det kommer meget an på hvilket uld der er tale om, jo flere gange man karter uld, jo kortere bliver fibrene og jo flere små fibre der er i uld tøj jo flere små fibre vil sidde og kilde/ kradse imod huden. Derudover findes der uld fra mange forskellige dyr, hvilket igen har en effekt på hvordan fibrene tager sig ud når de bliver brugt til at producere tøj.

Merinould

Merino uld er uld fra Merino får og med en fibertykkelse på 0,0001milimeter det noget af det fineste uld som findes og netop derfor er dette også  ideelt at lave eksempelvis børnetøj samt undertøj i.

Vær derfor opmærksom på når du køber uld til dit barn, da der er stor forskel på uld, hvilket dog også er årsagen til de store prisforskelle som kan forekomme på uldtøj.

Hos Babydk vælger vi derfor altid vores uld produkter med omhu og kun det bedste ender på vores hylder i butikken og på webshoppen.

Har du nogen spørgsmål til vores uldprodukter er du altid mere end velkommen til at kontakte os på vores kundeservice mail kundeservice@babydk.dk eller på tlf. 53860550.

Fandt du dette interessant, så tilmeld dig vores kundeklub og få nyheder, infomation og særlige gode rabatter for vores medlemmer direkte i din mailbox. Tilmeld dig lige HER

Shopping Cart
Scroll til toppen