Fri fragt til GLS pakkeshop     Afhent i butik     Lev. 1-2 dage     Kundeservice 53 86 05 50 / Mail     Gratis indpakning

Hvad betyder vandsøjletryk

Hvad betyder vandsøjletryk

Hvad betyder vandsøjletryk

Vandsøjletryk Alle taler om det, men hvad er det?

Du har sikkert hørt ordret vandsøjletryk og åndbarhed? Men hvad er det lige det betyder? I dette indlæg vil jeg forsøge at belyse nogle af de ting du skal være opmærksom på når du køber overtøj.

Når man taler om vandsøjletryk er det i forbindelse med tekniske overtøj til børn, som kan tåle vand og vind. Altså overtøj som er rigtig godt til udendørs leg i institutionen, skoven mm.

Hvad betyder vandsøjletryk og hvordan måler man vandsøjletryk?

Når man måler vandsøjletryk, så tager man helt konkret 1 cm2 af et stykke stof, og måler hvor stor en mængde vand. Det kan holde til førend vandet trænger igennem materialet. Vandsøjletryk måler altså hvor vandtæt tøjet er. Hvad betyder vandsøjletryk for dig?

Hvor højt et vandsøjletryk skal du vælge?

Når du skal købe overtøj til dit barn skal du beslutte hvad overtøjet skal bruges til. Fordi når du læser vandsøjletryk har du sikkert set en masse tal lige fra 0-12.000 i vandsøjletryk. Så hvad er bedst? og hvad skal du vælge? Det er der ikke noget endegyldigt svar på. Da det kommer helt an på dit barns behov.

 

Vandsøjletryk og vandtæthed

0-2000: ikke vandtæt men vandafvisende

2000-4000: kortere ture i let regn

4000-6000: kraftig regn i en kort periode eller let regn over en længere periode.

8000-12.000: Kraftig regn i få timer eller let regn i mange timer.

Jeg Håber at dette indlæg om vandsøjletryk, gav det et bedre beslutningsgrundlag til at vælge det rette overtøj til dit barn. Uanset om det er regntøj, flyverdragt eller vinterjakke, kan du benytte dig af disse guide lines.

Se evt. alle vores jakker HER

Eller alle vores flyverdragter HER

Er du på udkig efter regntøj så gå til regntøj HER

 

Med venlig hilsen

Julie

Ejer og grundlægger af Babydk

Fandt du dette interessant, så tilmeld dig vores kundeklub og få nyheder, infomation og særlige gode rabatter for vores medlemmer direkte i din mailbox. Tilmeld dig lige HER

Shopping Cart
Scroll til toppen