Fri fragt til GLS pakkeshop     Afhent i butik     Lev. 1-2 dage     Kundeservice 53 86 05 50 / Mail     Gratis indpakning

Mødregruppe

Der er mange ting, at forholde sig til når man er gravid. I vores “Gravid univers” finder du gode råd og vejledning samt andres erfaring.

Vores mødregruppe består af en lille håndfuld kvinder der med termin i 2017, vil dele deres historier med os.

Følg deres beretninger ved klik på billederne nedenfor.

Præsentation

Vi opdaterer mødregruppens beretninger løbende igennem deres graviditet.

Følg deres historie ved klik på billederne nedenfor.

En del af babydk's mødregruppe

Catharina

Læs mere – KLIK PÅ BILLEDET

En del af babydk's mødregruppe

Sybille

Læs mere – KLIK PÅ BILLEDET

Fies første trimester

Fie

Læs mere – KLIK PÅ BILLEDET

Siri fra mødregruppen

Siri

Læs mere – KLIK PÅ BILLEDET

Måske disse produkter også har interesse

 Her vises nogle af vores produkter der er rare at have når baby er helt lille – bemærk du kan oprette en ønskeliste, som kan sendes til venner og bekendte ved f.eks. barnedåb eller fødselsdag, og vi pakker din gave ind gratis, blot noter det i Gaveindpaknings feltet i kassen

Mødregruppe

Hos Babydk har vi vores helt egen mødregruppe som består af fire danske kvinder, der alle har termin i 2017. De fortæller her åbent om deres graviditeter, fødsler og tiden efter fødslen.

Gravidforum hos Babydk

Vi har her hos Babydk lavet et unikt gravid univers, hvor du kan finde alle relevante faglige informationer om graviditet og fødsel. Vi har vores egen jordmoder som fortæller både om det fysiske der sker med kroppen under en graviditet. Samt noget at det psykiske som foregår inde i vores hoveder.

 

Babypakker

Der er mange ting, der skal indkøbes når man er gravid, og skal have en lille ny baby. En startpakke til baby kan godt løbe op, så hos Babydk vil vi gerne hjælpe lidt til. Når du køber mere så sparer du derfor også mere. Vi giver derfor 15% rabat ved køb af en startpakke som består af minimum 4 produkter i følgende kategorier:  puslepude, ammepude, ammepudebetræk, sengerand samt sengetøj til baby. Du vælger selv hvordan du vil sammensætte din pakke, og kan vælge frit imellem vores produkter fra de forskellige mærker. Du kan bl.a. vælge imellem Cam Cam, Filibabba, Soft Gallery og Liewood.

 

Babydk – Hurtig levering – spar fragten og afhent i butik i Tilst

Babydk består både af en fysisk butik beliggende i Egå ved Århus, og en webshop. Du har derfor altid mulighed for at vælge click and collect som fragt mulighed. Dette betyder at bestiller du inden kl 00.00 kan du afhente din bestilling i butikken dagen efter når vi åbner, på denne måde sparer du fragten. Se åbningstider i bunden af alle sider.

Derudover sender vi alle ordre modtaget inden kl. 14:00 samme dag. Dvs. det er op til Post Nord og GLS, hvor hurtigt du har dine varer, dog som hovedregel indenfor 1-2 dage.

Babydk – Gratis gaveindpakning

Som ekstra service hos Babydk pakker vi dine gaver ind helt gratis om det er fødselsdagsgaver, barselsgaver eller dåbsgaver. Vi pakker endda ind efter køn også, så pakkerne bliver endnu mere personlige. Vi ved også at der er forskellige budgetter for gaver og derfor har vi også inddelt vores gavekategori i priser, gå på opdagelse og find inspiration til din gave her.

Hos Babydk lever vi af tilfredse kunder

Vi går højt op i personlig service og skulle du have nogen spørgsmål til vores babytøj, børnetøj, babyudstyr, legetøj, sengetøj eller andet, sidder vi altid klar i kundeservice til at hjælpe dig. Ring, send os en mail eller kom forbi butikken på Gåseagervej 6 st. 8250 Egå – på samme butiksgade som Rikke Solberg Modetøj, Tendens og By Klip Klap.

Shopping Cart
Scroll til toppen