Fri fragt til GLS pakkeshop     Afhent i butik     Lev. 1-2 dage     Kundeservice 53 86 05 50 / Mail     Gratis indpakning

Godt at vide

 Det er rart at få vejledning når man er på gyngende grund. Jeg har lavet en samling “gode råd”, jeg selv gerne ville have vidst da jeg var gravid.

Hvad betyder åndbarhed

Hvad betyder åndbarhed – Indlæget er skrevet af Julie

Klæd dit barn på til sæsonen

Klæd dit barn på til sæsonen, når årstiderne og vejret skifter. Temperaturskift når vejret ændrer sig kan skabe bekymringer omkring, hvor meget tøj dit barn skal have på eller af. Læs med her og bliv klogere på, hvordan du klæder dit barn på til sæsonen.  

Hvad betyder vandsøjletryk

GOTS og OEKO-TEX – Indlæget er skrevet af Julie

Vinterbarn indkøbsliste

Min erfaring fra hospitalet. Indlæget er skrevet af Julie ejer og grundlægger af Babydk

Hvornår har man ægløsning

Kamillla Ejgaard jordmoder – Hvornår har man ægløsning

Indkøbsliste til sommerbarn

Indkøbsliste til sommerbarn – hvad er vigtig at købe? Indlægget er skrevet af Julie ejer og grundlægger af Babydk

Gravid over termin

Kamilla Ejgaard, Jordemor fakta gravid over termin.

Gode råd mod graviditetskvalme

Kamilla Ejgaard, Jordemor gode råd mod graviditetskvalme.

At være blevet forældre

Sybille, medlem af Babydk’s mødregruppe – Den første tid som mor.

Hud mod hud

Kamilla Ejgaard, Jordemor fakta om hud mod hud.

Flaskebarn af valg og ikke pligt

Sybille, medlem af Babydk’s mødregruppe – Flaskebarn af valg og ikke pligt

Siris tanker om amning

Siri, medlem af Babydk’s mødregruppe – Siris tanker om amning.

Pakkeliste til pusletasken

En liste til alt det du skal huske i pusletasken med en lille ny.

Ting jeg gerne ville ha vidst inden jeg blev mor

Lidt om nogle af de ting jeg gerne ville have vidst inden jeg blev mor.

Sover dit barn uroligt, sparker dynen af og vågner badet i sved?

Fakta om kapok – indlæget er skrevet af Julie

Derfor skal du vælge tøj af bambus til dit barn

Fakta om uld – indlæget er skrevet af Julie

Tasken til fødslen

Min erfaring fra hospitalet. Indlæget er skrevet af Julie ejer og grundlægger af Babydk

Hvad er GOTS og OEKO-TEX

GOTS og OEKO-TEX – Indlæget er skrevet af Julie

Hvorfor vælge uld til dit barn

Fakta om uld – indlæget er skrevet af Julie

Måske disse produkter også har interesse

 Her vises nogle af vores produkter der er rare at have når baby er helt lille – bemærk du kan oprette en ønskeliste, som kan sendes til venner og bekendte ved f.eks. barnedåb eller fødselsdag, og vi pakker din gave ind gratis, blot noter det i Gaveindpaknings feltet i kassen

Gravid godt at vide

Er du gravid for første gang? og er du lidt på herrens mark? Så er du komme til det rette sted. Her hos Babydk’s gravid univers, kan du læse alt om graviditet og fødsel, både fra vores mødregruppes oplevelser samt fra vores egen jordmoder.

Derudover vil du her også finde relevante indlæg og artikler, med ting som er godt at vide når man er gravid. Vi har samlet alt dette under et, så du ikke behøver at surfe rundt på hele nettet. Synes du der mangler noget i vores fravid univers? Så ring ellre skriv endelig til os, vi er altid åbne for nye ideer til at hjælpe dig som gravid.

Babypakker

Der er mange ting, der skal indkøbes når man er gravid, og skal have en lille ny baby. En startpakke til baby kan godt løbe op, så hos Babydk vil vi gerne hjælpe lidt til. Når du køber mere så sparer du derfor også mere. Vi giver derfor 15% rabat ved køb af en startpakke som består af minimum 4 produkter i følgende kategorier:  puslepude, ammepude, ammepudebetræk, babynest, sengerand samt sengetøj til baby. Du vælger selv hvordan du vil sammensætte din pakke, og kan vælge frit imellem vores produkter fra de forskellige mærker. Du kan bl.a. vælge imellem Cam Cam, Filibabba, Soft Gallery og Liewood.

 

Babydk – Hurtig levering – spar fragten og afhent i butik i Tilst

Babydk består både af en fysisk butik beliggende i Egå ved Århus, og en webshop. Du har derfor altid mulighed for at vælge click and collect som fragt mulighed. Dette betyder at bestiller du inden kl 00.00 kan du afhente din bestilling i butikken dagen efter når vi åbner, på denne måde sparer du fragten. Se åbningstider i bunden af alle sider.

Derudover sender vi alle ordre modtaget inden kl. 14:00 samme dag. Dvs. det er op til Post Nord og GLS, hvor hurtigt du har dine varer, dog som hovedregel indenfor 1-2 dage.

Babydk – Gratis gaveindpakning

Som ekstra service hos Babydk pakker vi dine gaver ind helt gratis om det er fødselsdagsgaver, barselsgaver eller dåbsgaver. Vi pakker endda ind efter køn også, så pakkerne bliver endnu mere personlige. Vi ved også at der er forskellige budgetter for gaver og derfor har vi også inddelt vores gavekategori i priser, gå på opdagelse og find inspiration til din gave her.

Hos Babydk lever vi af tilfredse kunder

Vi går højt op i personlig service og skulle du have nogen spørgsmål til vores babytøj, børnetøj, babyudstyr, legetøj, sengetøj eller andet, sidder vi altid klar i kundeservice til at hjælpe dig. Ring, send os en mail eller kom forbi butikken på Gåseagervej 6 st. 8250 Egå – på samme butiksgade som Rikke Solberg Modetøj, Tendens og By Klip Klap.

Shopping Cart
Scroll til toppen