Fri fragt til GLS pakkeshop     Afhent i butik     Lev. 1-2 dage     Kundeservice 53 86 05 50 / Mail     Gratis indpakning

Video

Hos Babydk vil vi gerne give information og vejledning om vores produkter, samt bidrage med viden og inspiration der gør det lettere at være moderne forælder.

Hertil har vi selv lavet videoer om vores produkter.

Her viser vi et udsnit af relevante videoer. Det kan f.eks. være præsentation af produkter, vejledning i brug af produkterne eller funktioner på vores website samt nyttige tips. De videoer og andet materiale vi selv producerer er copyright © Babydk.dk år 2016-2017 og må ikke videredistribueres uden Babydk.dk’s tilladelse.

Flyverdragt Visti fra Mini A Ture

MarMar, Slå om body

Bisgaard Moccasin begyndersko

Petit by Sofie Schnoor Sneaker Glitter

Bisgaard Chelsea Boot Silver

Vejledninger

Her finder du video vejledninger.

Brugeroprettelse på Babydk

Hvordan betaler jeg med ViaBill

Gots - hvad er det og hvorfor gør det en forskel?

Aktivitetslegetøj

Aktivitetslegetøj og stativer hjælper med at styrke og udvikle barnets motorik. Her vises nogle produkter fra vores aktivitetslegetøjs kategori. Gå videre til aktivitetskategorien – KLIK HER

Beadgrasper fra Grimms

Gribelegetøj fra Plantoys

Rasleæg fra Sofie La Girafe

Gravid

Her finder du videoer der relaterer sig til graviditeten. Se også vores Gravid Univers – KLIK HER

Filibabba babynest

Pusletaske fra CamCam

Ammepudebetræk

Måske disse produkter også har interesse

 Her vises nogle af vores produkter der er rare at have når baby er helt lille – bemærk du kan oprette en ønskeliste, som kan sendes til venner og bekendte ved f.eks. barnedåb eller fødselsdag, og vi pakker din gave ind gratis, blot noter det i Gaveindpaknings feltet i kassen

Babydk Video

Det kan være svært at finde det helt rigtig babyudstyr når man er gravid for første gang. Mange produkter findes kun på nettet og det kan være svært at se på billeder hvordan produkterne ser ud og hvordan de bruges. og man kan let købe alt for meget som man aldrig for brug for. Hos Babydk sætter vi en ære i at hjælpe gravide og første gangs mødre med de rette indkøb af babytøj og udstyr. Netop derfor har vi lavet videoer af vores babyudstyr, så du kan se dem i brug.

Babypakker

Der er mange ting, der skal indkøbes når man er gravid, og skal have en lille ny baby. En startpakke til baby kan godt løbe op, så hos Babydk vil vi gerne hjælpe lidt til. Når du køber mere så sparer du derfor også mere. Vi giver derfor 15% rabat ved køb af en startpakke som består af minimum 4 produkter i følgende kategorier:  puslepude, ammepude, ammepudebetræk, babynest, sengerand samt sengetøj til baby. Du vælger selv hvordan du vil sammensætte din pakke, og kan vælge frit imellem vores produkter fra de forskellige mærker. Du kan bl.a. vælge imellem Cam Cam, Filibabba, Soft Gallery og Liewood.

 

Babydk – Hurtig levering – spar fragten og afhent i butik i Tilst

Babydk består både af en fysisk butik beliggende i Egå ved Århus, og en webshop. Du har derfor altid mulighed for at vælge click and collect som fragt mulighed. Dette betyder at bestiller du inden kl 00.00 kan du afhente din bestilling i butikken dagen efter når vi åbner, på denne måde sparer du fragten. Se åbningstider i bunden af alle sider.

Derudover sender vi alle ordre modtaget inden kl. 14:00 samme dag. Dvs. det er op til Post Nord og GLS, hvor hurtigt du har dine varer, dog som hovedregel indenfor 1-2 dage.

Babydk – Gratis gaveindpakning

Som ekstra service hos Babydk pakker vi dine gaver ind helt gratis om det er fødselsdagsgaver, barselsgaver eller dåbsgaver. Vi pakker endda ind efter køn også, så pakkerne bliver endnu mere personlige. Vi ved også at der er forskellige budgetter for gaver og derfor har vi også inddelt vores gavekategori i priser, gå på opdagelse og find inspiration til din gave her.

Hos Babydk lever vi af tilfredse kunder

Vi går højt op i personlig service og skulle du have nogen spørgsmål til vores babytøj, børnetøj, babyudstyr, legetøj, sengetøj eller andet, sidder vi altid klar i kundeservice til at hjælpe dig. Ring, send os en mail eller kom forbi butikken på Gåseagervej 6 st. 8250 Egå – på samme butiksgade som Rikke Solberg Modetøj, Tendens og By Klip Klap.

Shopping Cart
Scroll til toppen