Fri fragt til GLS pakkeshop     Afhent i butik     Lev. 1-2 dage     Kundeservice 53 86 05 50 / Mail     Gratis indpakning

Her får du gode råd..!

Vi opdatere løbende vores Baby Blog med gode råd og anmeldelser af produkter. Find interessante emner i GODE RÅD menuen eller tjek Baby Blog’en.

Ideen bag Babydk har altid været, at jeg gerne ville hjælpe andre førstegangsgravide og småbørns familier. I menuen GODE RÅD finder du information om “næsten alt”, som er godt at vide når man som moderne familie har små børn.

Jeg må dog også erkende at jeg ikke ved alt og derfor er jeg meget glad og taknemmelig for at vores jordemoder Kamilla og pigerne i vores mødregruppe samt vores forbrugerpanel og andre vil hjælpe mig, med at hjælpe jer.

 

Fortsæt til Baby Blog HER

Babydk – Hurtig levering – spar fragten og afhent i butik i Tilst

Babydk består både af en fysisk butik beliggende i Tilst ved Århus, og en webshop. Du har derfor altid mulighed for at vælge click and collect som fragt mulighed. Dette betyder at bestiller du inden kl 00.00 kan du afhente din bestilling i butikken dagen efter når vi åbner, på denne måde sparer du fragten. Se åbningstider i bunden af alle sider.

Derudover sender vi alle ordre modtaget inden kl. 14:00 samme dag. Dvs. det er op til Post Nord og GLS, hvor hurtigt du har dine varer, dog som hovedregel indenfor 1-2 dage.

Babydk – Gratis gaveindpakning

Som ekstra service hos Babydk pakker vi dine gaver ind helt gratis om det er fødselsdagsgaver, barselsgaver eller dåbsgaver. Vi pakker endda ind efter køn også, så pakkerne bliver endnu mere personlige. Vi ved også at der er forskellige budgetter for gaver og derfor har vi også inddelt vores gavekategori i priser, gå på opdagelse og find inspiration til din gave her.

Hos Babydk lever vi af tilfredse kunder

Vi går højt op i personlig service og skulle du have nogen spørgsmål til vores babytøj, børnetøj, babyudstyr, legetøj, sengetøj eller andet, sidder vi altid klar i kundeservice til at hjælpe dig. Ring, send os en mail eller kom forbi butikken på Havkærvej 5, 8381 Tilst.

Shopping Cart
Scroll til toppen