Fri fragt til GLS pakkeshop     Afhent i butik     Lev. 1-2 dage     Kundeservice 53 86 05 50 / Mail     Gratis indpakning

Nsleep

Nsleep

Nsleep er en dansk familie ejet virksomhed beliggende på toppen af Danmark, hvor far og søn producerer allergivenlige dyner og puder til hele familien i naturmaterialet kapok. Måske kender du ikke kapok, men det er en naturfiber som er blevet brugt helt tilbage i tiden til dyner, puder og møbler. Ja faktisk brugte man kapok til den danske flåden flydeveste i gamle dage, da kapok ikke suger vand, hvilket også er den væsentligste årsag til at kapok er yderst allergivenligt til dyner og puder til børn og babyer. Bakterier og husstøvmider lever bedst under i fugtigt miljø, og da dyner og puder i kapok ikke kan suge vand, er der ingen grobund for bakterier og husstøvmider. Dyner i kapok er derfor yderst allergivenlige. Derudover er alle kapok produkter fra Nsleep tilmed økologiske og netop derfor finder du også et stort udvalg af deres allergivenlige dyner og puder hos Babydk.

Viser alle 22 resultater

 

Allergivenlige dyner

Her finder du et stort udvalg af allergivenlige dyner i kapok, til børn og babyer. Antallet af allergikere stiger år for år og du kan med en allergivenlig dyne fra Nsleep, give dit barn den bedste start på livet, forhåbentligt uden allergi. Kapok suger ikke fugt og basen for bakteriedannelse og husstøvmider er derfor ikke eksisterende og netop derfor er dyner i kapok yderst allergivenlige. Står du og mangler sengetøj til din kapok dyne, så se hele vores udvalg af sengetøj i økologisk bomuld HER

 

Hvad er Kapok?

Kapok er en naturfiber af frøhår fra kapoktræet. Kort fortalt er det kæmpe store træer som hovedsageligt vokser i Asien, på træerne vokser der små kapsler hvori man finder en masse små fibre inden i. Kapok ligner til forveksling lidt bomuldsfibre, men er faktisk om imod 6 gange så lette som bomuld. Dette betyder at et tæppe eller dyne i kapok er væsentligt lettere at have over sig, end eksempelvis et bomuldstæppe.

 

Læs mere om kapok HER→

 

Køb nsleep hos Babydk

 

Babydk – Hurtig levering – spar fragten og afhent i butik i Egå

Babydk består både af en fysisk butik beliggende i Egå ved Århus, og en webshop. Du har derfor altid mulighed for at vælge click and collect som fragt mulighed. Dette betyder at bestiller du inden kl 00.00 kan du afhente din bestilling i butikken dagen efter når vi åbner, på denne måde sparer du fragten. Se åbningstider i bunden af alle sider.

Derudover sender vi alle ordre modtaget inden kl. 14:00 samme dag. Dvs. det er op til Post Nord og GLS, hvor hurtigt du har dine varer, dog som hovedregel indenfor 1-2 dage.

Babydk – Gratis gaveindpakning

Som ekstra service hos Babydk pakker vi dine gaver ind helt gratis om det er fødselsdagsgaver, barselsgaver eller dåbsgaver. Vi pakker endda ind efter køn også, så pakkerne bliver endnu mere personlige. Vi ved også at der er forskellige budgetter for gaver og derfor har vi også inddelt vores gavekategori i priser, gå på opdagelse og find inspiration til din gave her.

Hos Babydk lever vi af tilfredse kunder

Vi går højt op i personlig service og skulle du have nogen spørgsmål til vores babytøj, børnetøj, babyudstyr, legetøj, sengetøj eller andet, sidder vi altid klar i kundeservice til at hjælpe dig. Ring, send os en mail eller kom forbi butikken på Gåseagervej 6 st. 8250 Egå – på samme butiksgade som Rikke Solberg Modetøj, Tendens og By Klip Klap.

Shopping Cart
Scroll til toppen