Fri fragt til GLS pakkeshop     Afhent i butik     Lev. 1-2 dage     Kundeservice 53 86 05 50 / Mail     Gratis indpakning

Engel

[dt_banner image_id=”6246″ bg_color=”” border_width=”0″ outer_padding=”0″ inner_padding=”0″ min_height=”200″][/dt_banner]

Engel har siden 1960’erne produceret naturlige og bløde tekstiler såsom økologisk bomuld, økologisk virgin merino uld, og økologisk merinould med silke. Alle produkter med farver er uden tungmetaller og fri for skadelige AZO-farver, ligesom der heller ikke bliver brugt nogen form for kemiske behandlinger under produktionen. Produkter fra Engel er derfor af højeste kvalitet og samtidigt i et tidløst, nordisk og originalt design.

 

 

Engel ulddragt, uldjakke og køredragter i økologisk merino uld.

Når man står med en lille nyfødt baby er en køredragt et must, her er den lækre bløde ulddragt fra Engel den bedste på markedet. Køredragten er i økologisk merino uld og kan bruges i bilen, i bæresele og selvfølgelig i barnevognen når barnet skal sove. Ulden hjælper de små babyer med at regulere deres kropstemperatur og suger evt. fugt og sved så barnet ikke ligger og bliver våd. Har du et lidt større barn eller et forårsbarn er det måske nok med en uldjakke og her finder du den i samme lækre kvalitet som køredragten.

Babydk – Hurtig levering – spar fragten og afhent i butik i Egå

Babydk består både af en fysisk butik beliggende i Egå ved Århus, og en webshop. Du har derfor altid mulighed for at vælge click and collect som fragt mulighed. Dette betyder at bestiller du inden kl 00.00 kan du afhente din bestilling i butikken dagen efter når vi åbner, på denne måde sparer du fragten. Se åbningstider i bunden af alle sider.

Derudover sender vi alle ordre modtaget inden kl. 14:00 samme dag. Dvs. det er op til Post Nord og GLS, hvor hurtigt du har dine varer, dog som hovedregel indenfor 1-2 dage.

Babydk – Gratis gaveindpakning

Som ekstra service hos Babydk pakker vi dine gaver ind helt gratis om det er fødselsdagsgaver, barselsgaver eller dåbsgaver. Vi pakker endda ind efter køn også, så pakkerne bliver endnu mere personlige. Vi ved også at der er forskellige budgetter for gaver og derfor har vi også inddelt vores gavekategori i priser, gå på opdagelse og find inspiration til din gave her.

Hos Babydk lever vi af tilfredse kunder

Vi går højt op i personlig service og skulle du have nogen spørgsmål til vores babytøj, børnetøj, babyudstyr, legetøj, sengetøj eller andet, sidder vi altid klar i kundeservice til at hjælpe dig. Ring, send os en mail eller kom forbi butikken på Gåseagervej 6 st. 8250 Egå – på samme butiksgade som Rikke Solberg Modetøj, Tendens og By Klip Klap.

Shopping Cart
Scroll til toppen