Fri fragt til GLS pakkeshop     Afhent i butik     Lev. 1-2 dage     Kundeservice 53 86 05 50 / Mail     Gratis indpakning

Catharinas andet trimester

Catharina

 Her fortæller Catharina sin historie

Catharinas andet trimester

 

Må man ønske sig et bestemt køn…?

Det korte og mest politisk korrekte svar er vel ”nej”. Dog ikke dermed sagt, at det er det mest rigtige svar. I hvert fald ikke for mig. Jeg er nu i uge 28 og godt på vej ind i 3. trimester. Kort efter nakkefoldsscanningen var vi til en privat kønsscanning. Til forskel for første gravidtet, hvor jeg var helt overbevist om, at det blev en dreng, havde jeg ingen fornemmelse denne gang. Men jeg havde et håb.

Vil gerne have en pige

Et håb om en pige. Jeg ville allerhelst have en pige, og op til scanningen kunne min hjerne kun fokusere på, at det måtte være en pige, som gemte sig i maven. Navnet var stort set besluttet, jeg havde mange ting på listen som vi skulle købe – især tøj – men også sengetøj, nusseklud, legetøj og andre småting.

 

Hvorfor er kønnet så vigtigt?

Men hvorfor betyder det så meget for mig, at det bliver en pige? Jeg har tænkt meget over det, men synes det er svært at sætte de helt rigtige ord på. Jeg vil dog forsøge. Jeg har altid drømt om at få en pige. Jeg har haft nogle forestillinger om, hvordan det måtte være at være mor til en pige. Jeg har selv et rigtig godt forhold til min egen mor. Vi taler/SMSer sammen næsten dagligt, vi rejser sammen, tager på ture sammen, osv.

Vil ikke undvære min mor

Jeg ville ikke undvære min mor og det vi har sammen, og jeg har derfor en romantisk forestilling om, at jeg også vil have sådan et forhold til min datter. Derudover drømmer jeg da selvfølgelig også om, at jeg skal være mormor en dag. Det forhold som Karl har til min mor er fantastisk, og et sådan forhold håber jeg ligeledes, at jeg en dag får til mine børnebørn. Derudover synes jeg også bare, at der er en god balance i tingene, hvis vi får en lillesøster.

 

Pige hold og drenge hold…

Vi kan selvfølgelig lave ting sammen som familie, men vi kan også dele os op i pige-hold, drenge-hold og mix 😉 MEN det er jo slet ikke givet på forhånd, at jeg får et forhold ”magen til” det, som jeg har med min egen mor, hvis jeg får en datter. Det er heller ikke givet på forhånd, at selvom jeg får en pige, så vil hun gerne have børn og dermed gøre mig til mormor. Der er faktisk rigtig mange ting som ikke er givet på forhånd, og mange af de tanker, som jeg har, er baseret på fremtiden, hvorfor der også kan nå at ske rigtig mange ting.

 

Kan man have et tæt forhold til sin søn?

Og kan man egentlig ikke have et tæt og nært forhold til sine sønner? Og hvem bestemmer, at det er fedest at være mormor? Det er der jo ikke rigtig andre end én selv som har indflydelse på. Og bør man egentlig ikke bare glæde sig over, at man har nemt ved at få børn, samt at de er sunde og raske? JO!

Hvorfor er det at ønske et bestemt køn et tabu?

Men de følelser der er forbundet med ønsket om et bestemt køn, synes jeg ikke vi skal lægge låg på, og lade være med at tale om. Jeg har været meget åben omkring, at jeg har et brændende ønske om en lillesøster. Jeg har mødt stor forståelse, men samtidig har flere sagt, at de da håber, at jeg har ”pakket skuffelsen væk” inden jeg skal føde. Det har jeg ikke yderligere kommentarer til 😉

 

Hvad hvis det ikke bliver en pige?

Hvordan jeg ville reagere, da vi fik kønnet afsløret havde jeg ikke den fjerneste idé om. Men min reaktion kom faktisk bagpå mig. Da jeg blev scannet var der slet ikke tvivl om, hvad der gemte sig i maven: En lillebror. Jeg blev ikke skuffet eller ked af det, men måske på en måde lettet. Uden jeg måske helt kan forklare det nærmere. Men altså vi skal have en dreng mere og jeg er glad. Vi har en skøn dreng i forvejen, og vi kan jo kun håbe, at lillebror bliver mindst ligeså skøn.

 

Ikke flere børn

Da vi ikke har planer om flere børn, bliver jeg nok aldrig mormor, men jeg bliver forhåbentlig en sej farmor. Og de følelser som der er forbundet med, at vi aldrig får en pige, vil stadig være der, men de overskygger ikke den glæde over, at vi skal være forældre til to drenge.

 

Shoppeliste og navneliste

Og hvad så med navne- og shoppelisten? Begge dele har været lange. Shoppe-listen dog knapt så lang, som hvis vi skulle have en pige. Vi har en del ting fra Karl som vi kan genbruge, men babytøj er så hyggeligt at købe, så det er der også blevet købt en del af. Navnet er vi også ret sikre på. Vi er ikke 100% klar til at lillebror kommer – mest fordi vi står overfor 2 x flytning.

 

Ferie og barsel

Dog går jeg snart på ferie og derefter barsel, og jeg får forhåbentlig flere ting klar. Derudover skal jeg i min barsel forberede mig lidt på den forestående fødsel, som forhåbentlig kommer til at foregå i et privat tilbud. Jeg vil også forsøge at forberede mig lidt på tiden efter fødslen – med særlig fokus på amningen. Den gik nemlig ikke helt så fantastisk med Karl. Meget mere om dette i næste indlæg.

Fandt du dette interessant, så tilmeld dig vores kundeklub og få nyheder, infomation og særlige gode rabatter for vores medlemmer direkte i din mailbox. Tilmeld dig lige HER

babydk gravid forum

Er du gravid?

Så kunne du måske være interesseret i vores tilbud på babypakker?

Når du køber mere så sparer du også mere. Vi giver derfor 15% rabat ved køb af en startpakke som består af minimum 4 valgfrie produkter i følgende kategorier: puslepude, ammepude, ammepudebetræk, babynest, sengerand samt sengetøj til baby.

Fakta fra vores Jordemoder

 Hos Babydk har vi tilknyttet vores egen Jordemoder

Babydk Jordemoder Kamilla Ejgaard

Kamilla Ejgaard

Jordemoder og indehaver af engodbegyndelse.dk

 

Hos Babydk har vi tilknyttet jordemoder Kamilla Ejgaard, der bl.a. skriver indlæg om graviditetens faser. Læs om Kamilla og fakta i forbindele med graviditet.

Måske disse produkter også har interesse

 Her vises nogle af vores produkter der er rare at have når baby er helt lille – bemærk du kan oprette en ønskeliste, som kan sendes til venner og bekendte ved f.eks. barnedåb eller fødselsdag, og vi pakker din gave ind gratis, blot noter det i Gaveindpaknings feltet i kassen

Catharinas andet trimester

For Catharina var andet trimester præget meget af kønnet på barnet. Hvad man fokuserer på er meget forskelligt fra kvinde til kvinde, samt hvordan de oplever deres andet trimester i graviditeten. Derfor kan man ofte have brug for at læse lidt om andres erfaringer og tanker i forbindelse med deres graviditet.  Her hos Babydk kan du læse historier fra virkelige kvinders graviditetsforløb, som fortæller åbent og ærligt, for netop at hjælpe andre kvinder i deres graviditet.

 

Hvad sker der i andet trimester?

Hver graviditet er unik og derfor kan det være svær at sammenligne med bøger. Du kan derfor også her hos Babydk læse om fire forskellige kvinders andet trimester. Samt læse saglig fakta fra vore helt egen jordmoder. Alt fra glæde til angst og frygt går igennem kvinders hoveder i deres andet trimester og det kan alt sammen være svært at rumme selv. Sammenkoblingen mellem vores mødregruppe og jordmoder gør at vi hos Babydk kan give dig som gravid et sted hvor følelser og fakta om graviditeter samles. Du får her et unikt univers hvor vi har skabt en helhed omkring graviditetens faser set med både gravide og faglige øjne.

 

Babypakker

Der er mange ting, der skal indkøbes når man er gravid, og skal have en lille ny baby. En startpakke til baby kan godt løbe op, så hos Babydk vil vi gerne hjælpe lidt til. Når du køber mere så sparer du derfor også mere. Vi giver derfor 15% rabat ved køb af en startpakke som består af minimum 4 produkter i følgende kategorier:  puslepude, ammepude, ammepudebetræk, babynest, sengerand samt sengetøj til baby. Du vælger selv hvordan du vil sammensætte din pakke, og kan vælge frit imellem vores produkter fra de forskellige mærker. Du kan bl.a. vælge imellem Cam Cam, Filibabba, Soft Gallery og Liewood.

 

Babydk – Hurtig levering – spar fragten og afhent i butik i Egå

Babydk består både af en fysisk butik beliggende i Egå ved Århus, og en webshop. Du har derfor altid mulighed for at vælge click and collect som fragt mulighed. Dette betyder at bestiller du inden kl 00.00 kan du afhente din bestilling i butikken dagen efter når vi åbner, på denne måde sparer du fragten. Se åbningstider i bunden af alle sider.

Derudover sender vi alle ordre modtaget inden kl. 14:00 samme dag. Dvs. det er op til Post Nord og GLS, hvor hurtigt du har dine varer, dog som hovedregel indenfor 1-2 dage.

Babydk – Gratis gaveindpakning

Som ekstra service hos Babydk pakker vi dine gaver ind helt gratis om det er fødselsdagsgaver, barselsgaver eller dåbsgaver. Vi pakker endda ind efter køn også, så pakkerne bliver endnu mere personlige. Vi ved også at der er forskellige budgetter for gaver og derfor har vi også inddelt vores gavekategori i priser, gå på opdagelse og find inspiration til din gave her.

Hos Babydk lever vi af tilfredse kunder

Vi går højt op i personlig service og skulle du have nogen spørgsmål til vores babytøj, børnetøj, babyudstyr, legetøj, sengetøj eller andet, sidder vi altid klar i kundeservice til at hjælpe dig. Ring, send os en mail eller kom forbi butikken på Gåseagervej 6 st. 8250 Egå – på samme butiksgade som Rikke Solberg Modetøj, Tendens og By Klip Klap.

Shopping Cart
Scroll til toppen